» Västervik

Tävlade i västervik i lördags (den 27) körde nästan i 3 timmar så aa det var för långt för att åka för en dag men vi gjorde det ändå!
La- han kändes spänd och tittig på banan och stog emot hela tiden. Han sög inte till hindrena utan jag fick kämpa som en djur för att få över honom. Han rev ett så kom inte till omhoppning. Banan var svår och många ute. Så jag är ändå nöjd.

La+ banbyggaren hade börjat bygga om banan medan jag red! Vissa hinder var lägre och bommar låg ivägen, kombinationen va för b-ponnysar! Haha vet inte vad jag ska säga eller om det hade någon inverkan av vårat resultat. Men tycker iallafall att det var dålig stil av, domarna, banbyggarna och personalen.

han var mera framme och glad men jag tog i han innan fyran, låg lite stort och tog till baka för att lägga till ett galoppsprång men istället blev det för tajt. Så ett stopp. Sedan litade han inte riktigt på mig kändes det som. Så blev ytligare ett stopp på 6an. Trodde jag hade blivit ute. Men hoppade avd.b så det är 3stopp som gäller. Så de sista hindrena bet jag ihop och red. Kom iallafall runt även om det såg lite sådär ut. Slutade på 16 eller 20 fel (2 rivningar oxå) Men det kändes ok för att vara debuten på 115. Nu är det bara att fortsätta träna.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo