» Hallåj//SARA

Hej, jag gör ett sent inlägg då jag kom på att jag hade lovat henne att sno hennes blogg någon gång.
 
Jag är då Sara och jag är Nellies bästa vän.
 
Haha de är lite roligt egentligen för jag har bara kännt Nellie sen höstlovet egentligen. Eftersom de var då vi verkligen började prata och insåg att vi båda hade samma dåliga humor, smak och åsikter. 
 
Jag hade inte en tanke på att liksom att jag skulle kunna vara vän med Nellie för ja hon är två år äldre än mig och hon kanske typ tyckte att jag är en omogen p12. För jag kan bete mig som en ibland.. Haha
 
Men om jag ska säga så här är Nellie den mest underbara människa jag mött. Jag är alltid mig själv med henne och jag skrattar alltid med henne. Jag känner liksom ro i kroppen när jag är med henne. Vi är nästan som syskon ibland. Vi tänker och håller på likadant. Har samma musiksmak,samma intresse, båda är galna i weheartit och vi bara älskar  att vara tillsammans. 
 
Jag skulle inte kunna tänka mig vara utan Nellie. Tex: hon har bara varit bort i 3 dagar och jag saknar henne så otroligt mycket redan! 
 
Så när hon läser de här inlägget ska hon bara veta hur mycket jag älskar henne och att hon är min syster utan blodligt band ...typ...?
Jag kanske smyger in här snart igen så vi ses :)
 
 
 
This is moi! 
 
 
GLÖM INTE MIN BLOGG! HTTP://TROLLPONNY.BLOGG.SE
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo