» Utvärdering -Ottoträning

I fredags var det Otto träning. Framridningen gick bra, han lufsade på liksom, han kunde kanske varit lite lägre i formen men han har ju svårt att slappna av. Sen skulle vi hoppa fram. Det var föst travbommar och sedan skulle man travhoppa ett räcke. Det gick åt helvete rent sagt. Han ville bara kasta sig över hindret. Han vägrade trava utan tog galopp på egen hand innan hindret. Men men visste ju redan att travhoppa inte är hans starkaste sid. Fick lite tips från Otto så att han lugnade ner sig en aning.

Sedan blev det ännu mera travhoppning och sedan banhoppning. I slutet gick han faktiskt riktigt fint och jag fick mycket beröm utav Otto :)

Snackade även en stund efteråt med Otto och han sa att han tyckte Latino var en jätte fin häst och att han verkligen gillar Lattes exteriör (Särskilt hans huvud). Snackade även lite om när det blir dags att sälja.... fick beskedet att han har stigit i pris.
Uppskattade verkligen hans beröm. Att få lovord från en A-tränare är aldrig fel ;)

Trots träningen gick så där efter all travhoppning så slutade den på topp! Tycker även det är viktigt att tränarna ska få se hur hans dåliga sida är så att man får hjälp med det.

Bjuder på ännu en liten fail bild från söndagens La. Han river... Men snacka om att han är högt över
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo