» Smålandsmästerskapen

Jag var ju på DM meeting i Gislaved denna helgen och det var sååå kul! Mamma och jag bode på hotell och åt hotellfrukost och hade det as nice! Latte fick en superfin box i det nästan nybyggda stallet, så han stortrivdes! Och sen har värdret varit på topp! 
 
Kom dit på fredagen och kände lite på han i paddocken. Han var överlycklig och riktigt taggad så han sprang på i gallopen. Tänkte inte så mycket på det utan var glad för att han va så glad. (han brukar alltid vara halv tjurig).
På lördagen nollar jag första kvalet (LB) och rev sista i andra kvalet (LB+). Han var supperfin i andra kvalet men rivningen där var mitt fel. Jag gick till A-final.
På söndagen så tänkte jag bara köra mitt race, var inte alls nervös eller så ville allra helst sätta sista nollan i La. Han va fin och så på framhoppningen, hoppade högt över. Men sen på banan va det som svansen brann på honom! Jag hade verkligen ingen kontroll, eller jo men han tog inte förhollningarna. Han var skitjobbig. Så eftersom jag va tvungen att sitta och hålla honom in till hindrena så rev han 3 stycken. plockepinn typ. Men eftersom banan va svår och lång så var det endast en nolla så jag lyckades ta hen en tapper åttonde plats.
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo