» Debut

Skulle bara skriva att jag debuterade msv B i lördags på KHSK. Blev utesluten men är ändå så sjukt nöjd för jag hade den rätta kännslan. 

Dock började de inte så bra för när jag rider bort till framridningen så var de ändats två stycken där inne och jag red som tredje sist tror jag. Det var tydligen 11 strukna i denna klassen som vi inte visste om och som pajade hela vår tidsschema. Hade iallafall hoppat en klass innan så han var redan lösgjord och lite varm i kroppen så jag började gallopera med en gång. Hon som skötte insläppet såg hur stressad jag va och flyttade ner mig i startlistan så att jag startade sist. Så jag han ta några språng innan. Alla språng gick kalas och han va högt över. 
Väl inne på banan så var hindrena maxade och banan svår. Men min lilla prins hoppade som de inte var någonting sen på hinder nr 4 så var de en stor bred trippelbarr ur en snäv sväng som krävde mycket ork för att komma över så jag fick ett stopp på hinder nr 5 och sen även ett på kombinationen. Men jag är nöjd med de sprången jag fick och får blicka framåt.