» Bad fail!

Fina sommar minnen <3


» Solen och vindarnas ö

Transporten smock proppad med allt och lite till, så nu rullar vi mot Öland för en lärorik vecka på stall Ninni svensson.


» Håll utsikt

Bloppis kommer Inom kort.
Säljer tex. Benskydd, väst, sadel mm


» Love it!

Är förälskad i schockemöhle schabrak!
Lätt dom snyggaste! Älskar färgerna och att dom är så stilrena.
Skulle lätt kunna köpa 10 st om inte plånboken hade protesterat.


» packa, packa och packa

 
packa allt jag äger och har för på söndag åker jag till Öland en vecka!
det är prao vecka så jag hade tänkt praoa hos Ninni Svensson, och eftersom morfar bor i närheten så ska jag bo hos honom.
Latino ska INTE få vila, han ska med. Morfar har ett gammalt stall som han ska bo i och sen gör vi en provisorisk hage,så vi får se hur det blir.

» Me.....

Jaha vad ska man säga jag bor i "skogen ingen stans" med eget stall med 3 stallplatser. Jag tävlar världens bästaste D-ponny Latino som jag har varit i mina domäner snart i 2 år. När vi köpte honom började vi på ruta 1, han var ingen drömhäst då precis. Men när jag provred honom sa det bara KLICK, det är vad jag kallar magkänsla! och nu är vi uppe på LA (110) nivå och hoppar! Men jag har ju fått mycket hjälp av många olika tränare, speciellt Helene Lagergren<3


» Nytt och ovant – men kul

Jahaja, då har även jag en blogg då.
Jag ska försöka skriva lite om hur min vardag ser ut. Men det lär bli en hel delhästa, hästutrustning, tävlingar mm. (sånt som jag tycker är det bästa som finns)
Jag får se vart jag hamnar när bloggandet kommer igång.
Lovar att skriva så mycket jag hinner.
Och precis som många andra tycker jag om kommentarer! ^^