» Grattis på dig Nellie bellie plutt

Eftersom jag har sån tur och vet Nellies lösen och email till bloggen (och typ alla andra sociala ställen) så smyger jag in här. 
 
Idag fyller min allra bästa vän år, min andra halva, min yin, min puff, min fru alltså ja allt man kan komma på. Bara ni förstår att Nellie är en stor del av mig. Men nu ska vi inte prata om mig utan Nellie. Idag är hon hela 16 bast. Hon får börja övningsköra och typ gå på coola fester och ja... Jag vet inte så mycket som händer när man är 16 förutom att jag önskar att jag själv vill vara 16. Och snart kommer hon sluta skolan också. Gå över till dom större klasserna på gymnasiet och lämna mig ensam kvar på vår lilla Cp-skola. 
 
Med Nellie har jag alltid roligt, hon gör så jag kan garva rakat ut och ha ett leende som når upp till öronen. Jag mår alltid bra med henne och jag vågar vara mig själv. Hon vågar bjuda på sig själv och hon är så otroligt snäll. Alla skulle behöva ha en vän som Nellie. Hon är en av dom vännerna jag är bekvämast med och som jag kan göra vad som helst med. 
 
Men ah på vilket sätt finns jag i Nellie liv. Jag är tex den som typ alltid filmar på Nellie tävlingar (även jag som lägger upp dom, hehe) Jag har fotat vinterbilderna på henne och Latte, även dom nya bilderna på henne. Jag fixar hennes design. Jag är även den stackars männsikn som satt i pulkan när vi tolkade med Gina... Hahaha jag satt och asgarvade ordentligt.  Och jag finns där för henne. Nellie kommer alltid stå mig nära och jag hoppas hon får den bästa Födelsedagen och köper massa snygga saker på hästmässan!  (bara lite avis...) 
 
Och Nellie är även den som ska följa med mig till Ponnyakuten castingen! Hur grymt?  Så hon ska få vara min lilla fotograf. Vi ska även på fullt ös Kalmar om 3 dagar med några andra goda vänner! Kommer bli as grymt även de! 
 
Ni som inte har fattat vilken underbar,konstig människa Nellie är ja ni har nog inte fattat mycket i livet. 
 
puss puss Nellie och GRATTIS! You know I love yooouuu
 
 
 
 
 
lägger in en normal bild på mig så att ni inte tror att jag ser alltid så jävla retarded ut! 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo