» Torsås tävling

Tävlade på hemmaplan i helgen. Gick kalas!
Lördag Latino- vann första klassen, han va lite av på grunden men på omhoppningen blev han riktigt taggad och fick till de snäva svängarna. Andra klassen som var final DM i stil hoppning och 5st gick vidare till "SM".(i stilhoppning) Han var pigg men låg bra till hinderna. Kunde inte rida riktigt som jag ville.... Fick 52 poäng och det lägsta man behövde för att gå vidare var 53. Lite surt, ett poäng från Final liksom.

Söndag Chamonix- Första riktiga tävlingen för C så jag va lite nervös. När jag skulle hoppa fram så tvärstannar hon på krysset så jag håller på att flyga av. Och sen fortsatte hon busa lite under framhoppningen. Men på banan skärpte hon sig och hoppade stora fina språng, dock lite undertempo men det kan jag leva med för vi kom runt nolla och C fick sin första rosett :D


» -

http://awsporthorses.se/


» Smålandsmästerskapen

Jag var ju på DM meeting i Gislaved denna helgen och det var sååå kul! Mamma och jag bode på hotell och åt hotellfrukost och hade det as nice! Latte fick en superfin box i det nästan nybyggda stallet, så han stortrivdes! Och sen har värdret varit på topp! 
 
Kom dit på fredagen och kände lite på han i paddocken. Han var överlycklig och riktigt taggad så han sprang på i gallopen. Tänkte inte så mycket på det utan var glad för att han va så glad. (han brukar alltid vara halv tjurig).
På lördagen nollar jag första kvalet (LB) och rev sista i andra kvalet (LB+). Han var supperfin i andra kvalet men rivningen där var mitt fel. Jag gick till A-final.
På söndagen så tänkte jag bara köra mitt race, var inte alls nervös eller så ville allra helst sätta sista nollan i La. Han va fin och så på framhoppningen, hoppade högt över. Men sen på banan va det som svansen brann på honom! Jag hade verkligen ingen kontroll, eller jo men han tog inte förhollningarna. Han var skitjobbig. Så eftersom jag va tvungen att sitta och hålla honom in till hindrena så rev han 3 stycken. plockepinn typ. Men eftersom banan va svår och lång så var det endast en nolla så jag lyckades ta hen en tapper åttonde plats.
 

» Insparken

Okej jag vet att jag suger på att uppdatera här men det får bli som det bli.
Idag är det iallafall insparken.... Hahaha oh Gud hjälp mig! Har en hel väska med extra kläder för vi kommer att bli skitiga. Ska försöka att ta en före och efterbild.


» Ullared

Åkte till Ullared i helgen. Hittade väldigt mycket fint!

*4 stickade tröjor i snygga höstiga färger.
* 2 tröjor
*en bag
*söt mössa
*en sport munkjacka

*världens snyggaste väst
*snygg rosa munkjacka till västen
*rosa strumpor
*termoridbyxor
*grå munkjacka
*skärp

*6 st block och pennor
*marskara
*puder
*vitt nagellack
*spegel
*storpack tuggummi
*hörlurar

Har troligen glömt hälften av sakerna....