» trust your stomach, It have always right

Det är helt otroligt hur mycket Latino och jag har utvecklats på knappt 2 år.
 
När jag letade häst vintern 2010/11 visste jag inte vad jag ville ha för häst. Jag  ville ha en lite piggare häst för Zolero ( min första häst) var lite seg, eller ja mycket men han hoppade allt men man fick kämpa.
En vänn tippsade om Latino då vi var på samma tävling. Vi kollade när Latte hoppade sin bana men vi tyckte han var för "galen" då. Jag provred några hästar men det var ingen jag riktigt fastnade för. Vi bokade in en provridning med Latte, vi visste ju redan att han va pigg och vi inte var så inresserade men jag skulle ändå testa rida honom. självaste provridningen gick sådär han sprang med huvudet uppe i luften och hoppade med sänkt rygg mm.
men jag bara älskade honom! Det var min magkännsla som sa till mig att han var en oslipad diamant<3 det är svårt att förstå.... jag provred han och det kändes helt magiskt även om det gick skit. någon vecka efter detta var han min<3
men det har varit mycket jobb att rida honom till så han är nu, men det är helt klart värt det och det börja löna sig mer och mer.
Det är helt otroligt hur mycket Latino och jag har utvecklats på knappt 2 år....
vinter 2010/2011 
sommar 2011
 
sommar 2012
 
han har även gett mig gängder av underbara minnen<3
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo