» Lifestyle

Wow vilken dag! Har kört på hela dagen i 110% utan vila! vilket ha känts så himla skönt. Jag är en person som verkligen gillar att järn i glöden. (Heter det så?)

Först hade jag 2 timmars håltimme på morgonen så gick till farmor och farfar. pluggade 1h och sedan klippte gräset åt dom. I skolan övade vi på en skolavslutnings dans till lunch.
Och efter skolan red jag Bjuttan på ridskolan. Gick kanon!

När jag kom hem var det bara upp på nästa häst. Mamma hade ont i huvudet så jag fick ta Chamonix idag. Det gick ju sådär. Red först ut i skogen och sedan i paddocken. I skogen var hon skitjobbig rent ut sagt. Hon ville inte gå för hon tyckte allt var sååå läskigt och traven gick hon som en struts. Men hon skärpte till sig när vi kom upp till paddocken och skötte sig exemplariskt :D

Sist men inte minst var det lillprisens tur och han var ju för söt idag. Han lyssnade och ja, var sådär goo bara han kan vara! Älska honom <3

Kom in vid 9 tiden och duschade och åt när jag kom på att jag hade glömt packa till klassresan imorgon. Fick lite smått panik men det löste sig.

Så blir skönt att sova efter en så här lång dag
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo