» Resultat

Om man ska sammanfatta helgens tävling: allt kan hända på ölandshoppet.

Helgen började bra med en 3:e plats i Lb. Det var ca. 40 stater så det var lite coolt då jag ändå tog det lugnt i omhoppningen. Är riktigt nöjd med den rundan!

Men nästa klass La, så var det en tre kombination som vi inte har övat på. Jag kände att han tvekade när jag kom emot det och kom helt fel på första. Han tryckte även in tre galopp steg istället för två och hoppade rakt upp och sen rakt ner på hinder nr två. Mot tredje hindret tryckte jag på han lite så han skulle gå på två men han tryckte in tre igen och jag flög till månen. Omöjligt att sitta kvar. Haha aa så kan det ju gå men han klarade tre kombinationen men det gjorde inte jag. Det gick bra och Latte sprang och åt lite gräs. Andra gången i hela mitt liv jag ramlar av på tävlingsbanan men det kan jag bjuda på. Tror även att någon av alla fotografer fick något snyggt foto på mig.......

Hoppade även La på söndagen och fick reda på att en nolla i ackumulator hoppning inte gäller om man samlar nollor till Msv. Men om man hoppar avd B gäller den. Så startade avd B eftersom jag vill börja samla nollor nu. Men nej han ballade ur på nr 7, en vattenmatta som va såååååå läskig. Blev skit förbannad på han och fick trycka över han andra gången. Sen slarvade jag på sista då jag var så arg på han.

Gick och badade i havet efter det.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo